Scherming

Saarlucon heeft voor ieder kastype een optimale oplossing die bijdraagt aan een zo hoog mogelijk rendement van uw kweek. Door onze vele jaren ervaring en samenwerking met Luiten Greenhouses, bent u verzekerd van de meest optimale type scherminstallatie die u wenst. Alle scherminstallaties die wij aanbieden zijn hoogwaardig en voldoen aan alle eisen die vandaag de dag gesteld worden. Alle onderdelen worden tot in de detail verwerkt in zowel bestaande als nieuwbouwkassen. Al onze schermdoeken zijn energiebesparend, zelfs een open doek kan u nog (minimale) energiebesparing opleveren.

Wij werken met verschillende soorten scherminstallaties, want niet voor iedere vraag bestaat een standaard oplossing. Wij kunnen u de volgende installaties aanbieden:

Elk bedrijf is anders, daarom werken wij met verschillende systemen zodat wij aan iedereen een doelgerichte oplossing kunnen bieden. Alle doektypes die voorkomen in de tuinbouwbranche, kunnen wij leveren. Natuurlijk kunnen wij deze installaties ook zo verwerken zodat de installatie u een optimaal teeltresultaat geeft.

Nieuwsgierig? Neem u dan contact met ons op voor meer informatie! Eén van onze specialisten maakt graag tijd voor u om gezamenlijk uw specifieke wensen en eisen in kaart te brengen, bel voor een afspraak: +31 (0)174 62 64 96. Of vul het contactformulier op onze website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Samen groeien voor een optimaal resultaat”

Wilt u ook samen groeien met ons, vul dan bijgaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: dit formulier is nog niet goed geconfigureerd. Er wordt geen mail verzonden.